ORDER FORM

Name:
Email Address:
Phone No.
Home / Office Address
Postcode
Pos Laju ke : Semenanjung Malaysia Sabah / Sarawak Lain-lain
Bank-in to : BSN CIMB Maybank
Tempoh Bayaran : 24hrs (1day) 48hrs (2days)
Product Code(s)
Create a web form here

Thursday, April 21, 2011

~ Pre-order until 11 Aug only- Ribbon Rose Shawl ~

Shawl ni sangat2 la sweet.  Disebabkan sweet yang teramat, harga pun amat sweet. :P
Jadi kami open pada customer yg serius nak Ribbon Rose shawl ni, untuk pre-order.
50% payment untuk pre-order.

Another 50% bayar masa barang dah sampai pada kami dan kami akan pos setelah kami dapat full payment.
No backout buyer ye.  Setelah 50% payment pre-order diterima, wang itu tidak akan dikembalikan kalau buyer nak cancel order, OK.
Jadi this entry untuk serius buyer only.

Order skrg, dan insya-Allah dapat pada 20-26Aug ya..

Kalau ada yg berminat, sila email kami, bizzdelia@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut.
Harga : RM60/piece untuk entry kali ini.

kami ada extra stock warna purple macam model pakai di atas.  Ada 2 helai dalam stock.  Sape nak, email kami ya ;)

Album01:
01A
01B
01C
01D
01E
01F
01G(ready stock 2 helai)
01H
01I
01J

Album 02:
02A
02B
02C
02D
02E
02F
02G
02H
02I
02J
02K


Album 03 :
03A
03B
03C (Sue Omar)
03D (Salrina)
03E
03F (Siti M)

Album 04
04A
04B(ready stock 2 helai)
04C
04D
04E
04F (Sue Omar)


Album 05
05A
05B
05C
05D

Album 06
06A
06B
06C (Shida-x)
06D

 Album 07 :
07A
07B
07C
07D
07E
07F
07G
07H
07I

Monday, April 18, 2011

New update for Monday (18 Apr '11)

Monday, 18 April, 2011

After three weeks, only now got time to update our blog.
Some of our update for this week, here you go :


Ada 6 item update untuk minggu ini.  Tudung Ekspress Plain, Tudung Ekspress Printed, Inner Denim, Inner Awning Cotton, Stripey Shawl dan pre-order Blouse Denim.

Start minggu ni, Delia Bizz akan cuba update selalu Tudung Ekspress Printed dan kami namakan sebagai Hasya Series, sempena nama anak buah yang baru lahir, Hasya Nur Jannah :) 


Comelnya Hasya.  Sebab mood sangatla baik sempena kelahiran anak buah yang sangat comel ini, harga tudung Hasya kami bagi murah sangat2 kali ni :).  Ala tomey-tomey Hasya.











Tudung Hasya 
Price : RM28
Buy two or more for RM26 only
Excluded shipping ya.
Code : EH1
Status : 2Available

Code : EH2
Status : SOLD OUT \(^_^)/
Code : EH3
Status : SOLD OUT
Code : EH4
Status : 1Available
Code : EH5
Status : 1Available
Tudung Ekspress Curly 3rd Batch
Price : RM37
Sangat cantik tau.   Kain pun sangat sedap dan selesa.  Rugi kalau xgrab.  Stok limited.
Code : EC31
Status : sold out

Code : EC32
Status : SOLD OUT \(^_^)/
Code : EC33
Status : Available
Code : EC34
Status : sold out
Code : EC35
Status : SOLD OUT \(^_^)/
Code : EC36 (tulisan kat awning tu ialah louis vuitton ye) cantik sangat2.
Status : 1Available
Stripey Shawl
Price : RM15
So gorgeous, my favourite shawl.  Ringan dan sangat terletak bila pakai.

Stripey Shawl dipakai bersama inner denim dan blouse denim :).  Warna2 yang available seperti di bawah ye.
SS1 :sold out
SS2 : Available
SS3 : SOLD OUT \(^_^)/
SS4 : SOLD OUT \(^_^)/
SS5 : Available
SS6 : available
SS7 : available
SS8 : SOLD OUT \(^_^)/
SS9 : SOLD OUT \(^_^)/

SS10 : SOLD OUT \(^_^)/







Inner Denim 
Inner Denim ni, macam dalam gambar dekat stripey shawl di atas ye.  We have dark & bright color.
 Price : RM15
Code : ID1
Status : Available

Code : ID2
Status : Available



Inner Awning Cotton
Inner Awning ni lebar tau dari yang biasa.  Bukan sahaja lebar, pengeras awning pun lebar dari biasa.
Sangat selesa, hasil muncungnya, sama macam pakai inner neck awning.  
Hasilnya macam gambar di bawah ye.  
Saya yang sangat suka pakai inner neck awning pun dah start bertukar ke inner awning ni :)
 Ada banyak warna.  Pilih ya.
 Price : RM12


 IA1 (light blue) :sold out
IA2 (Dark Brown) : 1available
IA3 (light brown - warna teh tarik) :sold out
IA4 (light brown - warna nescafe susu) : available
IA5 (Black) : sold out
IA6 (Grey) : 1 piece available


 IA7 (maroon) :sold out
IA8 (light pink) : sold out \(^_^)/
IA9 (shoked pink) : SOLD OUT \(^_^)/
IA10 (purple) : sold out \(^_^)/

 


Pre-order Denim Blouse
 Yang dalam gambar ni size S.  Ada size lain-lain tau.  Jangan risau.
Potongan sedikit shapey di pinggang dan kembang sebelah bawah.  Ala-ala baju kurung pahang gitu, tapi ini without pesak.  Hihihi..

Sekarang ni tengah trend denim, dari hujung kepala sampai hujung kaki.  So, denim blouse ini antara fesyen terkini.  Kain sejuk dan tidak tebal.  Antara koleksi yang mesti ada dalam almari anda. :)
Kalau nak pre-order, sila email kami ya, di bizzdelia@gmail.com
Harga sehelai : RM65
Buy two or more for RM60.





Sekian dahulu update untuk 18 April ya.  Cepat2 grab tau.  Untuk order, sila isi form dekat sebelah kanan blog ini, key.  Thanks Gurlz!

Friday, March 25, 2011

~ Tudung Ekspress Curly + Chiffon ~

OK, kali ni ada update Tudung Ekspress Curly yang baru dan lagi cantik2.

Ekspress Curly kali ni ada yang guna kain jeans dan ada yang chiffon di tengah2.  Bolehla layan ye.. :)

Price range - RM38-RM42
Buy more pieces, boleh dapat discount ;)


Code : EC11
Status : available
Price : RM38
Material di tengah : Kain Jeans


Code : EC12
Status :
available
Price : RM38

Material di tengah : Kain Jeans

Code : EC13
Status : 1available

Price : RM38

Material di tengah : Chiffon

Code : EC14
Status :
available
Price : RM38

 Material di tengah : Chiffon

Code : EC15
Status :
available
Price : RM38

Material di tengah : Chiffon
Code : PKD1
Status : SOLD OUT \(^_^)/

Price : RM42

 Material di tengah : Chiffon

Code : PKD6
Status : SOLD OUT \(^_^)/

Price : RM42

 Material di tengah : Chiffon



*Harga yang PKD1 & PKD6 lebih sikit kerana chiffon dekat tgh2 tu besar sikit dari EC13-EC15.
  Harga dari supplier pun lebih sikit, jadi harga jual pun lebih la, kan ;)

Thursday, March 24, 2011

~ Inner Neck ~

Hi Gurlz!!

Sebab Ramai yang asyik tanya inner neck, kali ni kami update inner neck ya.
Sangat2 selesa dalam banyak2 inner neck yg saya pernah cuba.
Harga : RM25
Tinggal warna shock pink je.  Best price sape yang komen dekat bawah gambar ni dan seterusnya order guna order form  Tapi sebelum tu, sila jadi follower kami dulu ye. ;)
Code : INNK1
Status : SOLD OUT \(^_^)/

Code : INNK2
Status : 
SOLD OUT \(^_^)/

Code : INNK3
Status :Only 1 piece left

Code : INNK4
Status  SOLD OUT \(^_^)/