ORDER FORM

Name:
Email Address:
Phone No.
Home / Office Address
Postcode
Pos Laju ke : Semenanjung Malaysia Sabah / Sarawak Lain-lain
Bank-in to : BSN CIMB Maybank
Tempoh Bayaran : 24hrs (1day) 48hrs (2days)
Product Code(s)
Create a web form here

Thursday, April 21, 2011

~ Pre-order until 11 Aug only- Ribbon Rose Shawl ~

Shawl ni sangat2 la sweet.  Disebabkan sweet yang teramat, harga pun amat sweet. :P
Jadi kami open pada customer yg serius nak Ribbon Rose shawl ni, untuk pre-order.
50% payment untuk pre-order.

Another 50% bayar masa barang dah sampai pada kami dan kami akan pos setelah kami dapat full payment.
No backout buyer ye.  Setelah 50% payment pre-order diterima, wang itu tidak akan dikembalikan kalau buyer nak cancel order, OK.
Jadi this entry untuk serius buyer only.

Order skrg, dan insya-Allah dapat pada 20-26Aug ya..

Kalau ada yg berminat, sila email kami, bizzdelia@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut.
Harga : RM60/piece untuk entry kali ini.

kami ada extra stock warna purple macam model pakai di atas.  Ada 2 helai dalam stock.  Sape nak, email kami ya ;)

Album01:
01A
01B
01C
01D
01E
01F
01G(ready stock 2 helai)
01H
01I
01J

Album 02:
02A
02B
02C
02D
02E
02F
02G
02H
02I
02J
02K


Album 03 :
03A
03B
03C (Sue Omar)
03D (Salrina)
03E
03F (Siti M)

Album 04
04A
04B(ready stock 2 helai)
04C
04D
04E
04F (Sue Omar)


Album 05
05A
05B
05C
05D

Album 06
06A
06B
06C (Shida-x)
06D

 Album 07 :
07A
07B
07C
07D
07E
07F
07G
07H
07I

1 comment:

  1. salam boleh tak saya nak tahu mana nak dapatkan bunga rose yang di jahit pada tudung tu

    ReplyDelete